HD Dynamica

HD Dynamica heeft ruim 25 jaar ervaring in de bouwsector en is actief in de regio Vlaams-Brabant. Wij plaatsen vloeren en tegels waarbij de klant kan genieten van het verlaagde BTW-tarief van 6%, voor zowel de uitgevoerde werken als de geleverde materialen. Contacteer ons vrijblijvend voor de juiste voorwaarden!

Het plaatsen van terrassen, chapewerken (dekvloeren), klinkers, vloerverwarming, vloerisolatie, laminaat en tegelwerken (van keramisch tot natuursteen) behoren eveneens tot onze vakkennis!

Zaakvoerder Dimitri Mosselmans en vader Edgard staan bekend voor het leveren van prima vakwerk met topproducten aan scherpe prijzen! Indien u op zoek bent naar een professionele ondernemer, die gebruik maakt van de beste materialen en nieuwste technieken, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Verder zijn wij ook bedreven in badkamerrenovaties en algemene verbouwingen. Wij doen zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

HD staat voor Hailey en Dylano, de namen van de kleinkinderen van Edgard. Dynamica benadrukt de dynamiek die het jonge bedrijf gebruikt om alle projecten tot een goed eind te brengen.